Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Please let us know if SSMS2007 works on your latest Windows system  (Read 7127 times)
Admin
Commander
Shuttle Pilot
*****
Posts: 4,665


Sic Itur Ad Astra


WWW
« on: May 22, 2016, 10:19:40 AM »

Hello fellow Shuttle enthusiasts.
Since SSMS2007 actually isnt supported by systems above Windows XP 32-bit, and our support mail is constantly getting filled with the "Does it work on my.......system" questions we thought it would be neat if you could add your personal experience in the matter.
So please share any thoughts, tips or tricks needed to run SSMS2007 on a modern Windows system here. 

Admin
Logged

- The Space Shuttle Mission 2007(tm)Team -
Pappolus
Astronaut
***
Posts: 100


Ad Astra Per Aspera


« Reply #1 on: May 22, 2016, 11:03:47 AM »

Hello Admin. Honestly I don't have any thoughts, tips or tricks for that, but if it may be helpful, I'm running SSMS2007 Collector Edition on Windows 8.1 with absolutely no problems of compatibility whatsoever, no lags, no crashes, everything just fine. Wish this is helpful and good work to the team Smiley Cool
Logged

Discovery, go with throttle up
Tusler
Just joined training
*
Posts: 18


« Reply #2 on: May 22, 2016, 10:41:38 PM »

I run it on Windows 7 64bit without any problems at all. I have the entire program loaded on a flash drive, I plug it in and it runs.
Logged
MECO
Astronaut
***
Posts: 223



« Reply #3 on: May 25, 2016, 04:46:25 PM »

Windows 7 (now Windows 10), both were 64bit OS'. Runs fine (with one known caveat), my AMD GPU was always a little flakey, but there's forum posts here on this very topic. In short, it's my understanding that it's AMD's implementation of OpenCL (as opposed to OpenGL) that is the issue.

I moved back to an nVidia card and absolutely ZERO issues since.
Logged

SSMS2007: Complete
CapitanPiluso
Astronaut
***
Posts: 120


looking good


« Reply #4 on: May 28, 2016, 05:12:37 PM »

In my system running OK
W10 64 bits + I3 @3.7Ghz + 8 GB + Nvidia GTX 750
Logged

I HAD A LIFE, NOW I PLAY SSM2007
astrofox
Just joined training
*
Posts: 2


« Reply #5 on: May 30, 2016, 10:03:14 PM »

Hallo Admin,
on my system running is OK too.
Win 7 Home Premium 64 Bit SP1, Intel Core i5-661, EVGA Nvidia GeForce GTX970

Kind regards
Michael R.
Logged
krisj
Astronaut
***
Posts: 106



WWW
« Reply #6 on: June 13, 2016, 09:30:52 AM »

Working fine here Smiley

W10 64bit, Amd FX 9590 8core, GTX 970, 16gb ram
Logged

sts-1,sts-8,sts-26,sts-27,sts-31,sts-32,sts-41C,sts-47,sts-51A,sts-88,sts-93,sts-96,
sts-98,sts-99,sts-100,sts-103,sts-116,sts-117,sts-121,sts-122,sts-124,sts-125,
sts-128,sts-130,sts-401,Ares 1-X
mborgia
Astronaut
***
Posts: 106


« Reply #7 on: June 18, 2016, 08:29:25 PM »

Windows 10, 64 bit
GeForce GTX680
Intel i7 processor
32 GB RAM

Go for Launch!
Logged
vinny002
Mission Specialist
****
Posts: 395


« Reply #8 on: June 30, 2016, 03:31:51 AM »

I'm running SSMS 2007 on Windows 7 64 bit.

GTX 550Ti 2 GB VRAM.

8 GB RAM

Quad core 3.2 GHZ

No problems whatsoever!!

I'm go for launch!!

      Cheers
    Vincent
Logged
thor336
Just joined training
*
Posts: 22



« Reply #9 on: August 06, 2016, 11:39:57 PM »

All fine here:
Windows 7, 64 bit
GeForce 9500GT
Core 2 Duo 2.33 Ghz
6 GB RAM
Logged
crease34
Just joined training
*
Posts: 10



« Reply #10 on: August 16, 2016, 08:51:21 PM »

I have windows 10 on a HP pavilion DV6 and unfortunately I keep getting an error message saying GL_ARB_Shader_objects or something like that I get the sound to start it but noting after that and it stops working, It was working on the same machine with windows 7
Logged
MECO
Astronaut
***
Posts: 223



« Reply #11 on: August 21, 2016, 08:57:02 AM »

Crease,

Try updating your Graphics drivers, you could just be using the generic drivers following the windows 10 upgrade.

MECO
Logged

SSMS2007: Complete
Hyphon
Just joined training
*
Posts: 29



« Reply #12 on: September 04, 2016, 12:05:06 AM »

Win10 Pro 64bit

AMD PhenomII 1075T @3,5GhZ
8GB RAM
GTX 670 4 GB
Soundblaster Zx

No problems discovered
Logged
Kosmonaut
Astronaut
***
Posts: 156


Per Ardua ad Astra


« Reply #13 on: December 10, 2016, 10:18:07 AM »

Works fine on Win 10 64 bit. Smiley
Logged

Regards,
Kosmo

STS-1 STS-8 STS-26
STS-31 STS-93 STS-47
STS-99

[/URL]
JLM
Shuttle Pilot
*****
Posts: 601


"Space....the infinite frontier."-Spock


« Reply #14 on: December 21, 2016, 03:11:04 PM »

For me, it works fine on Windows 10 64 bit.
I had to assign macro keys to my joystick movements because my X-52 pro wont work in this setup. yes, I did check the settings in SSM2007. Roll Eyes
Logged



Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
SMF Theme Designed by XP Concept